1. Coffee Shop You enter a Starbucks coffee shop. You have experienced that

 www.phwiki.com

 

The Above Picture is Related Image of Another Journal

 

1. Coffee Shop You enter a Starbucks coffee shop. You have experienced that

Cornell College, US has reference to this Academic Journal, 1. Coffee Shop You enter a Starbucks coffee shop. You have experienced that in this time of day the entrance door opens two times per minute; once in consideration of a customer so that come in, once in consideration of a customer so that leave. What is throughput of this system.Every minutes one customer comes in in addition to one customer leaves. R = 1 per minute.There are 5 customers in the line, how long does it take you so that get your coffee in addition to leave. I = 5, R=1, RT=I1T=5 ? T=51. Coffee Shop Now suppose there are two waiting lines. Suppose R is still 1 per minutes in addition to still on average there are 5 customers in the first line so that pay in consideration of their order in addition to get their non-exotic orders. In addition, suppose there are 4 people in the exotic order (latte, cappuccino, etc.) waiting line. 40% of the customers place exotic orders. What is the flow time of a person who orders latte, cappuccino, etc. Such a customer spends 5 minutes in the first line. Throughput of the second line is R= 0.4(1) = 0.4 customer per minute. Inventory of the second line is 4. RT=I ? 0.4T=4 ? T=10Simple order T =5, Exotic order T= 5+10 = 151. Coffee Shop What is the flow time of a customer. S/he is neither a customer who puts a simple order nor one alongside exotic order, but s/he is both. Procedure 1- Not good. 60% simple order: T = 540% exotic order: T=5+10= 15A customer: T= 0.6(5) + 0.4(15) = 9 minutesProcedure 2- Not bad. Every one goes through the first process in addition to spends 5 minutes. 60% spend no additional time, 40% spend 10 minutes additional. 0.6(0) + 0.4(10) = 4 ? 4+5 =9.

 Towsend, Adam Cornell College www.phwiki.com

 

Related University That Contributed for this Journal are Acknowledged in the above Image

 

1. Coffee Shop Procedure 3- Good. Throughput of the system is 1 per minute. There are 9 people in the system (5 at the register in addition to 4 in the second line). RT= I1T=9T=9 Throughput in this system was 1 per minute or 60 per hour or 720 per day (assuming 12 hours per day). But inventory in the system is always 9. 2. Admission Flow ? Similar so that Coffee Shop1. Marshall provides higher education so that executives in addition to receives about 1000 applications per month. The evaluation starts alongside a preliminary classification: Group A: Applicants alongside desired recommendations, working experience, etc. (50% of the applicants) Group B: Other applicants. (50% of the applicants) Applicants in group A will be further considered through an advanced review. Applicants in group B will be rejected.On average there were are 200 applications in the preliminary review stage, in addition to 100 applications in the advanced review stagea) How long does group A spend in the application process?b) How long does group B spend in the application process?c) How long is the average process time?Difference Between R in addition to IThroughput is 1000 per month, inventory in the first process is 200.Lets assume a month is 30 days. Then I can state: R=1000/30 = 33.33 per day butÿÿI in the first process is stillÿ200.Now suppose a day is 8 hours.ÿThen I can state: R=ÿ33.33/8 = 4.167ÿ per hourÿbutÿÿI is still 200.?I can also state: R=4.167/60 =0.0694ÿÿÿper minutesÿbutÿÿI is still 200.?Assuming a year so that be 12 month, R = 12000 per year, butÿÿI is still 200.? In all these cases, Inventory in processesÿ A in addition to B are 200 in addition to 100, respectively.

Admission Flowa) How long do the applicants spend in the preliminary stage?RT=I ? T = I/R=200/1000 = 0.2 month Applicants spend 0.2(30) = 6 days in the first stageApplicants from group B receive an answer in 6 days on averageAdmission Flowb) How long do the applicants from group A spend in the advanced review stage?I =100 , R = 1000(0.5) = 500TR= I ? T=I/R ? T= 100/500 = 0.2Applicants from group A spend 0.2(30) = 6 days on average in the advanced review stage.Applicants from group A receive answer in 12 days (6 + 6) on average.Admission Flowc) What is the average processing time?0.5(6)+0.5(12) = 9 daysIs there an alternative way so that calculate the average waiting time? Do it Little?s Law holds in consideration of complicated systems.

Hume?s Central Principles 5(a) ?Of the Idea of Necessary Connexion? Reminder 1: The Idea of Cause Reminder 2: The Copy Principle Synonymy in addition to Definition Two Puzzles A Third Puzzle ?Power?, or ?Necessary Connexion?? Refuting Locke in addition to Malebranche No Idea from Single Instances Repeated Instances An Internal Impression Is the Impression a Feeling? Is ?Determination of the Mind? an Impression? Reflexive Awareness of Inference Necessity in the Mind, not in Objects Hume?s Anti-Realism An Outrageous Conclusion ? ? Which Hume Defends! Objective Causes, in a Sense ? Two ?Definitions of Cause? The Confused Vulgar Idea of Power The More Precise Humean Idea ?Corollaries? of the Definitions 5(b) The New Hume Debate The ?New Hume? ?Sceptical Realism? Hume?s Advocacy of Causal Science (a) The Basis of Empirical Inference (b) The Rules of Treatise 1.3.15 (c) Hume?s Talk of ?Secret Powers? Necessity as Essential so that Causation (d) The Search in consideration of Hidden Causes Causal Science in addition to Causal Realism Hume?s Anti-Realism: an Initial Case 1. Berkeley?s Instrumentalism Science as Simplification 2. An Argument in consideration of Anti-Realism 3. The Conceivability Principle 4. Kames in addition to a Footnote Quantitative Forces Why Two Definitions? 5(c) The Point of Hume?s Analysis of Causation Hume?s Use of his Two Definitions Causation in addition to the Mind Of the Immateriality of the Soul Of Liberty in addition to Necessity ?A New Definition of Necessity? Anti-Realism supporting realism Reconstructing Hume?s Vision The Cosmological Argument The Origin of Ideas An Integrated Vision

3. Bank Loan ? The Same as the Previous Example2. Bank XYZ receives 20 loan requests per hour on average. Each loan request goes through an initial processing stage, after which an ?accept or reject? decision is made. Approximately 80% of the loans are accepted, in addition to these require additional processing. Rejected loans require no additional processing. Suppose that on average 5 loans are in the initial processing stage, in addition to 25 (accepted) loans are in the additional processing stage.What is the average processing time required in consideration of a loan What is the average processing time required in consideration of a rejected loan?What is the average processing time required in consideration of an accepted loan (including the initial processing stage)? Bank Loana) What is the average processing time required in consideration of a loan request? R = 20 loans/hour I = 5+25 = 30 loans Average processing time = Throughput Time RT= I ? T = I/R = 30/20 = 1.5 hoursb) What is the average processing time required in consideration of a rejected loan? R = 20 loans/hour I = 5 loans Average processing time = Throughput Time RT= I ? T = I/R = 5/20 = 0.25 hoursBank Loanc) What is the average processing time required in consideration of an accepted loan (including the initial processing stage)?Initial Stage: As computed in consideration of rejected applications the time in consideration of the initial process is T = I/R = 5/20 = 0.25 hoursAdditional Processing Stage: R = 20 ? 0.8 = 16 loans/hour, I = 25 loans T = I/R = 25/16 = 1.5625Average Total Processing Time = = 0.25 + 1.5625 = 1.8125 hoursÿ

4. Insurance Company ? A Second Example4. Time Travelers Insurance Company (TTIS) processes 12,000 claims per year. The average processing time is 3 weeks. Assume 50 weeks per year. a) What is the average number of claims that are in process? R per week = 12,000/50 = 240 claims/week RT = I I = 240(3) = 720 claims waitingb) 50% of all the claims that TTIS receives are car insurance claims, 10% motorcycle, 10% boat, in addition to the remaining are house insurance claims. On average, there are, 300 car, 114 motorcycle, in addition to 90 boat claims in process. How long, on average, does it take so that process a car insurance claim? 4. Insurance CompanyI = 300 carsR = 0.5(240) =120 claims/wkTR = I ? T(120) = 300T = 300/120= 2.5 weeksc) How long, on average, does it take so that process a house insurance claim? Average # of claims in process = 720 720?300 car?114 motorcycle?90 boat = 216 Average # of claims in consideration of house: I = 216 House claims are 1- 0.5-0.1-0.1 = 0.3 of all claims R = 0.3(240) = 72 TR = I ? T = I/R ? T = 216/72= 3 weeks4. Insurance Company

5. Fresh Juice in addition to Fruit5. Consider a roadside stand that sells fresh oranges, in addition to fresh orange juice. Every hour, 40 customers arrive so that the stand, in addition to 60% purchase orange juice, while the remaining purchase oranges. Customers first purchase their items. Customers that purchased oranges leave immediately after purchasing their oranges. Any customer that ordered orange juice must wait while the juice is squeezed. There are 3 customers on average waiting so that purchase either oranges or orange juice, in addition to 1 customer on average waiting in consideration of orange juice so that be squeezed. 40310.6(40) = 24How long on average must customers that purchase freshorange juice wait?5. Fresh Juice in addition to FruitHow long on average must customers that purchase fresh orange juice wait?In the ordering processRT =I ? 40T = 3 ? T = 3/40 hours ? T = 60(3/40) = 4.5 minutesIn the juice squeezing processRT =I ? 24T = 1 ? T = 1/24 hours ? T = 60(1/24) = 2.5 minutesAverage waiting time = T = 4.5 + 2.5 = 7 minutes 4031 246. Cold Beverage6. A recent CSUN graduate has opened up a cold beverage stand ?CSUN-Stop? in Venice Beach. She takes life easy in addition to does a lot of surfing. It sounds crazy, but she only opens her store in consideration of 4 hours a day. She observes that on average there are 120 customers visiting the stand every day. She also observes that on average a customer stays about 6 minutes at the stand.a) How many customers on average are waiting at ?CSUN-Stop?? R = 120 in 4 hours ? R = 120/4 = 30 per hour R = 30/60 = 0.5 per minute T = 6 minutes RT = I ? I = 0.5(6) = 3 customers are waiting

6. Cold BeverageShe is thinking about running a marketing campaign so that boost the number of customers per day. She expects that the number of customers will increase so that 240 per day after the campaign. She wants so that keep the line short at the stand in addition to hopes so that have only 2 people waiting on the average. Thus, she decides so that hire an assistant. b) What is the average time a customer will wait in the system after all these changes? R = 240/(4hrs*60min) = 1 person/minute I = 2 Average time a customer will wait: T = I/R = 2/1 = 2 minutes 6. Cold BeverageThe business got a lot better after the marketing campaign in addition to she ended up having about 360 customers visiting the stand every day. So, she decided so that change the processes. She is now taking the orders in addition to her assistant is filling the orders. They observe that there are about 2 people at the ordering station of the stand in addition to 1 person at the filling station. c) How long does a customer stay at the stand? R = 360/4 hours = 1.5 people/minute I = 2 (ordering station) in addition to 1 (filling station) = 3 RT = I ? 1.5T = 3 ? T = 2 minutes 360/4hrs216. Cold BeverageA recent UCLA graduate has opened up a competing cold beverage stand ?UCLA-Slurps?. The UCLA grad is not as efficient as the CSUN grad, so customers must stay an average of 15 minutes at ?UCLA-Slurp?, as opposed so that 6 minutes at the ?CSUN-Stop?. Suppose there is an average of 3 customers at ?UCLA-Slurps?. The total number of customers remains at 120, as it was before the marketing campaign. But now the 120 is divided between the ?CSUN-Stop? in addition to ?UCLA-Slurps?. d) By how much has business at the ?CSUN-Stop? decreased? First find how many customers ?CSUN-Stop? is losing so that ?UCLA-Slurps?

6. Cold BeverageAt ?UCLA-Slurps? we have I = 3 people in addition to T = 15 minutesTR = I ? 15R = 3 ? R= 1/5 per minute R = 60(1/5) = 12 customers per hour or = 48 customers/dayBusiness at ?CSUN-Stop? has decreased by 48 customers/dayThe new (lower) arrival rate so that the ?CSUN-Stop??120-48 = 72 customers/daye) What is now the average number of customers waiting at the ?CSUN-Stop? if the flow time at CSUN-Stop remains 6 mins? R = 72/day = 72/(60min?4hrs) = 0.3/minute T = 6 minutes RT = I ? I = 0.3(6) = 1.8 customers7. Business SchoolThe followingÿexample may also work in differentiating R in addition to I.On average 1600 students per yearÿ enter a business school in addition to there are the same number of graduates. They are 25% accounting major, 20% marketing, 20% management, 15% finance, in addition to the rest are other majors. The business school has 9000 students. 3000 accounting, 1500 Management, 2000 Marketing, 1000 finance, in addition to 1500 other majors.ÿ On average how many accounting students get graduated each year. Racc = 0.25(1600) = 400 per yearb) On average how long does it take a finance student so that get graduated.Rfin = 0.15(1600) = 240 /yearIfin = 1000 ? TFIN = 1000/240 = 4.17 year 7. Business SchoolStudents of what majors spent the least in addition to the most amount of time at this school.?

8. Call Center3. A call center employs 1000 agents. Every month 50 employees leave the company in addition to 50 new employees are hired. a) How long on average does an agent work in consideration of this call center?ÿNow suppose the cost of hiring in addition to training a new agent is $1000. The manager of this call center believes that increasing agents? salary would keep them working longer term in the company. The manager wants so that increase the average time that an agent works in consideration of the call center so that 24 months, or 2 years. b) If an agent works in consideration of the call center in consideration of 24 months on average, how much can the company save on hiring in addition to training costs over a year? Hint: first determine the current annual cost in consideration of hiring in addition to training, then determine the new annual cost in consideration of hiring in addition to training.c) How much the monthly salary of each agent can be increased?ÿÿ8. Call Centerÿÿa) How long on average does an agent work in consideration of this call center?ÿ R = 50 people/month I = 1000 people Average working time = Throughput Time = I/R = 1000/50 = 20 months or 20/12 = 1.67 yearsÿSuppose the cost of hiring in addition to training a new agent is $1000. The manager of this call center believes that increasing agents? salary would keep them working longer term in the company. The manager wants so that increase the average time that an agent works in consideration of the call center so that 24 months, or 2 years. ÿ8. Call Centerb) If an agent works in consideration of the call center in consideration of 24 months on average, how much can the company save on hiring in addition to training costs over a year? Hint: first determine the current annual cost in consideration of hiring in addition to training, then determine the new annual cost in consideration of hiring in addition to training.ÿCurrent annual cost in consideration of hiring in addition to training: Throughput Rate = 50 people/month = 600 people/year Annual hiring in addition to training cost is 600 (1000) = $600,000

8. Call CenterNew annual cost in consideration of hiring in addition to training: Average working time = Throughput Time = 24 months = 2 years Throughput Rate ? R= I/T = 1000 people / 2 years = 500 people/year ? 41.7 per monthAnnual hiring in addition to training cost is 500 (1000) = $500,000Annual saving on hiring in addition to training cost is $600,000-$500,000 = $100,000c) How much the monthly salary of each agent can be increased? Average # of employees = 1000 Annual saving on hiring in addition to training cost = $100,000 Monthly saving = $8,333.33 8333.33/1,000 = $8.33 per employee/monthStarbucks & DMVAdd the second Starbucks exampleAdd DMV Example

Towsend, Adam Mesa Business Reporter

Towsend, Adam is from United States and they belong to Mesa Business Reporter and work for Arizona Republic – Scottsdale Bureau, The in the AZ state United States got related to this Particular Article.

Journal Ratings by Cornell College

This Particular Journal got reviewed and rated by 8. Call Center3. A call center employs 1000 agents. Every month 50 employees leave the company in addition to 50 new employees are hired. a) How long on average does an agent work in consideration of this call center?ÿNow suppose the cost of hiring in addition to training a new agent is $1000. The manager of this call center believes that increasing agents? salary would keep them working longer term in the company. The manager wants so that increase the average time that an agent works in consideration of the call center so that 24 months, or 2 years. b) If an agent works in consideration of the call center in consideration of 24 months on average, how much can the company save on hiring in addition to training costs over a year? Hint: first determine the current annual cost in consideration of hiring in addition to training, then determine the new annual cost in consideration of hiring in addition to training.c) How much the monthly salary of each agent can be increased?ÿÿ8. Call Centerÿÿa) How long on average does an agent work in consideration of this call center?ÿ R = 50 people/month I = 1000 people Average working time = Throughput Time = I/R = 1000/50 = 20 months or 20/12 = 1.67 yearsÿSuppose the cost of hiring in addition to training a new agent is $1000. The manager of this call center believes that increasing agents? salary would keep them working longer term in the company. The manager wants so that increase the average time that an agent works in consideration of the call center so that 24 months, or 2 years. ÿ8. Call Centerb) If an agent works in consideration of the call center in consideration of 24 months on average, how much can the company save on hiring in addition to training costs over a year? Hint: first determine the current annual cost in consideration of hiring in addition to training, then determine the new annual cost in consideration of hiring in addition to training.ÿCurrent annual cost in consideration of hiring in addition to training: Throughput Rate = 50 people/month = 600 people/year Annual hiring in addition to training cost is 600 (1000) = $600,000 and short form of this particular Institution is US and gave this Journal an Excellent Rating.